MERSİN / AKDENİZ - Şehit Fırat Palamut Anaokulu

Etiket Sonuçları: dilimizinzenginlikleriprojesi uzmanbuluşması söyleşi imzagünü

Şbt

"Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında, Klinik Psikolog Yaşam Yanardağ ÇELİK tarafından, velilerimize yönelik "Çocuklarda Mahremiyet Eğitimi" konulu söyleşi ve imza günü gerçekleştirilmiştir.

Şbt

2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönemine, "Dilimizin Zenginlikleri" Projesi kapsamında "Uzman Buluşması/Söyleşi ve İmza Günü" ile başlıyoruz.

Konumuz; "Mahremiyet Eğitimi"

Tüm değerli velilerimizi bekliyoruz.

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında öğrencilerimizle "Kelime Sandığı" oluşturduk. Etkileşimli kitap okuma etkinliklerinden sonra her yeni öğrendiğimiz kelimeyi sandığımızda biriktirmeye başladık. Yılsonuna kadar miniklerimizin kaç kelime öğreneceğini merakla bekliyoruz.