MERSİN / AKDENİZ - Şehit Fırat Palamut Anaokulu

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklarla buluşmamıza vesile olan stantlarımız, Mersin İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fazilet DURMUŞ tarafından ziyaret edilmiştir.

Stantlarımızı ziyaret ederek bizleri onore eden, sıcacık ve sevgi dolu yaklaşımı ile çocuklarla atölye çalışmalarına katılım sağlayan Sayın Müdürümüz Fazilet DURMUŞ'a teşekkürlerimizle

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Şehit Fırat Palamut Anaokulu olarak Cumhuriyet Tören alanında yerimizi aldık ve okulumuz öğretmenleri ile bir çok stant kurarak çocukların mutluluklarına ortak olduk. Aynı zamanda etkinliğimiz süresince bizlere destek sunarak yanımızda yer alan Yörük ve Türkmen Vakfı yöneticileri ile ALGİDA Dondurma'ya teşekkürlerimizle.

Mrt

Okulumuzda "Dilimizin Zenginlikleri" ve "Kültürün İzinde Mersin" projeleri kapsamında öğrencilerimizi kültürel ögeler ile buluşturduk. Mersin denildiğinde ilk akla gelen yörük kültürünü okulumuza taşıdık. Etkinliğimize katılım sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Adem ŞİMŞEK, Mersin Türkmen ve Yörük Vakfı Başkanı Sayın Berdan TUN ve tüm değerli katılımcılarımıza teşekkürlerimizle.

Şbt

Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü 2024 #Erasmus Okul Eğitimi Akreditasyonu Konsorsiyum Üyeliği Başvuru Sonuçları Açıklandı. ️

Konsorsiyum üyeliğine hak kazanmış olmaktan mutluyuz :)

#Erasmus+ ile sınırlar aşılıyor, ufuklar açılıyor.

Şbt

"Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında, Klinik Psikolog Yaşam Yanardağ ÇELİK tarafından, velilerimize yönelik "Çocuklarda Mahremiyet Eğitimi" konulu söyleşi ve imza günü gerçekleştirilmiştir.

Şbt

2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönemine, "Dilimizin Zenginlikleri" Projesi kapsamında "Uzman Buluşması/Söyleşi ve İmza Günü" ile başlıyoruz.

Konumuz; "Mahremiyet Eğitimi"

Tüm değerli velilerimizi bekliyoruz.

Şbt

2023-2024 Dönemi "eTwinning Okul Etiketi" sonuçları açıklanmıştır.

44 ülke arasında, Türkiye'den 2908, ilimizden 280 okul; “eTwinning Okulu” ünvanına layık görülmüştür.

Şehit Fırat Palamut Anaokulu olarak “eTwinning Okulu” ünvanı almış olmaktan mutluyuz, gururluyuz.

Ock

"Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi" kapsamında okulumuz bünyesinde oluşturulan "Matematik Atölyesi" İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Kutlutekin BAŞ, Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Adem ŞİMŞEK, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Arif YAYLA ve Kurum Müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı koordinasyonunda olan "Dilimizin Zenginlikleri" projesi okulumuzda uygulanmaya başlanmıştır. "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak olan söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Etkinlilerimiz

Ekm

Mersin Trafik Şube Müdürlüğü Tarafından öğrencilerimize trafik kuralları hakkında bilgiler verdi.